Plezier is het spelen

 Jij. Team. Organisatie. Verandering. Thema´s die frequent bijzondere aandacht verdienen.

 

Maar ook: plezier. Je losmaken van dagelijkse routines. Deelnemen aan activiteiten zonder nadruk op grote thema's. En als die dan toch voorbij komen, tja, dan weet je dat ze spelen.

 

Tijdens workshops, inspiratiesessies en trajecten benut ik graag de intrinsieke kracht van spelen. Met verrassende materialen en werkvormen.

 

Spelenderwijs. Perfect vertrekpunt voor een andere kijk op zaken. Ondersteunend in leersituaties voor groep en individu. Bijvoorbeeld om ‘de zaak in beweging te krijgen’. Op het gebied van werk, ondernemen, creativiteit en persoonlijke groei.

 

Bel of mail voor info.

Maatwerk

Voor denkers en doeners produceer ik didactische formats. Praktisch maatwerk dat zich onder andere vertaalt in mini-workshops, tekst- en videoproducties. Maatwerk dat tot de verbeelding spreekt en uitnodigt uit om mee te doen en te verdiepen.

 

Uniek en verrassend. Dat is klinkende waardering voor 'ons' aanbod van workshops die in company kunnen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld tijdens studiedagen, congressen, bedrijfsuitjes met een boodschap, of als onderdeel van een trainingstraject.

 

Op zoek naar maatwerk voor jouw special event, kick off, training, leeromgeving of workshop? Bel of mail.

Assortiment

Humoresq on the job

 

Voor: Iedereen die professionele presentaties wil versterken. Zoals trainers, docenten, leidinggevenden, sprekers, accountmanagers en executives. Ook voor ZZPers en ondernemers met personeel.

 

Kern: makkelijker omgaan met moeilijke situaties, op welk podium dan ook. Humor inzetten. Bewust van wat jij met jouw publiek doet.

 

Een vrolijke workshop. Aan de slag met de bronnen van de lach. Gebaseerd op spel en bijzondere communicatieve krachten vanuit de clownerie. Voor groepen van 6 tot 16 personen. Tijdsduur varieert van 1 tot 2 dagdelen.

 

Game63: creating leadership

Voor: teams in company. Aankomend leidinggevenden.

 

Kern: door zelf een spel te creëren ontdek je welke regels, voorwaarden en elementen daarbij naar resultaat leiden. Inzetbaar voor diverse doeleinden. Van kennismaking tot samenwerking, van beter verkopen tot het bevorderen van creatieve vaardigheden. Telkens weer een nieuwe experience.

 

Dit spel is dé workshop. Maak het samen mee! Materiaal en opdracht dagen uit op anders denken en samenwerkend vermogen. Voor groepen van 6 – 20 personen. Tijdsduur varieert van 1 tot 2 dagdelen.

 

Game63: train the trainer

 

Voor: aankomend trainers en opleiders

 

Kern van twee aspecten:

1 Door zelf een spel te creëren ontdek je welke regels, voorwaarden en elementen daarbij naar het beste resultaat leiden.

2 Ontdekken wat waarnemen is. Wat zie je als mensen met elkaar een creatie moeten maken? Hoe evalueer je het proces?

Voor groepen van 6 - 12 personen. Tijdsduur varieert van 1 tot 2 dagdelen.

 

Meeting You

Winnen doe je samen. Voor groepen van 4 tot 16 personen. Tijdsduur 1 dagdeel. Inzetbaar bij kennismaking, introductie van nieuwe medewerkers, verdieping van Arbo-zaken, mediation en teambuilding.

 

 

 

 

.

.